CVOK (www.cvok.ee) tervitab lehele jõudnud külastajat inglise, vene või eesti keeles vastavalt kasutaja brauseris määratud keele-eelistustele. Andmebaasis on 166 tööpakkumist ja 5308 CV-d.

cvok.ee

Suurimad tööpakkujad on “Töötukassale edastatud tööpakkumised” (sellenimelisi on tervelt kaks), seejärel CVOK ise (kahe töökohaga) ja veel kolm firmat igaüks ühe pakkumisega. Tundub, et tööotsijal pole siin mõtet oma aega raisata, aga kuna sai lubatud, et ma kõik nimekirja kantud portaalid läbi vaatan, siis tuleb natuke edasi kaevata.

Tööpakkumisi saab sirvida kategooria, positsiooni ja firmanime järgi, otsida ka märksõna järgi. Kas veebitreialite küündimatusest või kasutaja segadusseajamiseks on igal lehel ka teine otsingukast pealkirjaga “Otsing leheküljel”, kust saab otsida kõike muud peale töökuulutuste. Sisseloginud kasutaja võib tellida oma määratud otsingukriteeriumitele vastavad tööpakkumised ka e-postkasti.

Kasutajaks registreerumisel tuleb sisestada toimiv meiliaadress, kuhu saadetakse link, millele konto aktiveerimiseks klõpsata tuleb. Seejärel on võimalik süsteemi sisse logida. Sisselogimisel näidatakse kasutajale lühikest tere-tulemast-teksti, CV-d koostama teda otse ei suunata.

CV sisestamine on lihtne. Elulookirjeldus on jagatud neljaks osaks — isikuandmed, töö ja soovitajad, haridus, soovitud töö. Töökogemuse sisestamine käib ilma rippmenüüdeta, ettevõtte tegevusvaldkonda ei küsita. Nõutav on vaid ettevõtte ja ameti sisestamine. Töö alguse ja lõpu väljadel kontrollitakse vaid seda, et sisestatud väärtused oleks numbrilised; lõpp võib vabalt olla enne algust.

Kokkuvõte

Mõt-te-tu! Lisaks olematutele tööpakkumistele saate selles portaalis nautida ka amatöörlikku veebidisaini. Ärge siin oma aega raisake.

Vt ka: Tööportaalide tuleproov