tea märatseb edasi

microlink peab tea kirjastuse ränki süüdistusi alusetuks,” kirjutab toivo tänavsuu tänases eesti päevalehes.

artiklist võib muuhulgas lugeda, et tea kirjastuse juht silva tomingas põhjendab nõude suunamist microlinki vastu sellega, et “ml arvutid müüb microlinki kaubamärgi tooteid”. no tule taevas appi! nii võiks ju the coca-cola companylt paarsada miljonit nõuda selle eest, et pood, mis müüb coca-cola kaubamärki kandvaid tooteid, müüs ka halvaks läinud vorsti, mille söömine ostja tundideks peldikupotile naelutas.

kulla silva, me ei ela (õnneks) ameerikas, kus jagatakse stella auhindu, mida terminus tabavalt moronite oscariteks nimetab.

MÄRKUS: käesolev artikkel (nagu ka kõik teised siin blogis) kajastab ainult minu isiklikku arvamust, mida ei saa ega tohi tõlgendada minuga mistahes viisil seotud teiste isikute ametlike seisukohtadena. asjaolul, et ma töötan microlink eestis, ei ole selle artikli kirjutamisel mingit tähtsust.

0 Responses to “tea märatseb edasi”


Comments are currently closed.