pöff: teisipäev

seksmissioon ehk uued amatsoonid ja jah-mehed.

1984. aastal poolas valminud “seksmissioon” võib tänapäeva kinohuvilisele tunduda pisut labasevõitu ja/või poliitiliselt ebakorrektne, ent ometi on tegemist hää sotsiaalkomöödiaga, mille mõlemad lõpplahendused on täiesti ootamatud. mõlemad sellepärast, et filmi lõpuosast leiame ühe puändi asemel kaks järsku pööret. hea lahe vaatamine.

jah-mehed on ka päriselt olemas. film demonstreeris ilmekalt, kui lollid on valdav enamus inimestest — nad söövad ja usuvad pea kõike, mida neile ette sokutatakse. kui tähtsal konverentsil esinejal on prillid, lips ja ontlik soeng, siis pole ju tema sõnades mõtet kahelda… muide, kuttide värskeim saavutus on bbc-le mütsi pähe tõmbamine väitega, et dow chemical company on pärast 18 aastat omandanud südametunnistuse ning otsustanud hüvitada bhopali tragöödia ohvritele tekitatud kahjud.

0 Responses to “pöff: teisipäev”


Comments are currently closed.