Töörindelt teatatakse, et 17. mail deserteeris wolli töötute armeest, hakates Eesti tehnoloogiaettevõtte NarTest tootejuhiks. wolli põhiülesanne on aru saada sellest, mida ettevõtte kliendid ja partnerid vajavad ning mida firma teadlased ja insenerid on võimelised pakkuma, et need kaks asja omavahel võimalikult mõistlikult kokku klapitada.

Langevarjurindelt teatatakse, et rohkem kui 1000 hüppe kogemusega langevarjuinstruktor ning Eesti Langevarjuklubi asutajaliige unustas läinud nädalavahetusel kahel korral lennukisse minnes langevarju selga panna. Mõlemal korral päästis ta elu vahetult tema järel lennukist välja hüpanud langevarjur, tandeminstruktori kandidaat Veiko Sepandi.

Sukeldumisrindelt teatatakse, et wolli on alustanud sukeldumisklubi LiveHouse instruktor Angelika Somelari käe all õpinguid eesmärgiga omandada PADI Rescue Diver’i pagunid. Senist progressi vaadates võib kindlalt väita, et kõik võib veel hästi minna.

Isiklikus plaanis võin lisada, et väga häid sõpru on mul vähe, aga see-eest on nad tõesti väga head. Ja poiss kasvab nii mis mühiseb, mis on ka ülivägahea.