Depressiivsed Eesti väikem***id

Lühikese riistaga mehed on ohtlikud. Üle kõige kardavad nad seda, et muu maailm saab teada, kui lühike nende riist on. Ja seepärast ostavad nad endale tuumapommi või erakonna või turvafirma või lihtsalt väga suure auto või mida iganes, millega ähvardades sundida vaikima kõik need, kes asjade tegelikku seisu teavad või lihtsalt koba peale ära arvavad.

dumbuser.wordpress.com (google cache) ja anonüümsed netikommentaarid ei pretendeeri ilmselgelt ametliku tõe allikate staatusele, aga kellelgi on ilmselt nii lühike, et nad ei saa magada enne, kui säärased koletislikud asjad saavad netiavarustest lõplikult välja juuritud.

3 Responses to “Depressiivsed Eesti väikem***id”


  • nojah, eilsest telesaatest võis näha, et see väikse noksiga vend on Kreemi Jaagup. Ju siis läks täkkesse, kui vaja sellist asja korraldada.

  • masha (P-Tallinn)

    On jah lühike tal

  • Aa naised on veel ohtlikumad, neil pole üldse m*** ja see ajab hirmsasti närvi 🙂
    irw! Elagu võõras suguelu!

Comments are currently closed.