K-ärakas

Juulis tuvastas politsei kaks juhtumit, kus Kristiine Prisma müüs alkoholi 17-aastasele alaealisele. Septembris võttis Kristiine linnaosa valitsus kaubanduskeskuselt vähemalt kuueks kuuks alkoholimüügi õiguse ning linnaosa vanem Mihhail Korb pälvis linnapea Edgar Savisaare tunnustuse otsustava tegutsemise eest.

Juulis tabas politsei Õllesummeril 132 purjus alaealist. Tallinna abilinnapea Jaanus Mutli soovitas Õllesummeri korraldajatel kaaluda festivalile sissepääsuks vanusepiirangu kehtestamist. Märtsis oli joomaürituse korraldaja Marje Hansar annetanud Keskerakonnale pool miljonit krooni.

Huvitav, mida Edgar & Co ette võtavad, kui avalikkuse tähelepanu peaks “välja teenima” mõni kõvemat sorti keskjoodik à la Volvo-Kallo.

4 Responses to “K-ärakas”


  • Toetame Kristiine Prismat! Teeme oma igapäevased ostud seal ja õlle ostame Maardust!

  • Maardu keelas kah öise alkomüügi…

  • Kas kristiine omanike näol ei ole tegu sama kambaga kes kohtus viru poja ehitusõiguse sai? Linnavalitsuse vastukabe ja nüüd peame tavakodanikuna appi tormama? Kellele siis?

  • Mina olen üks Kristiine Prisma kaasomanikest (ehkki ainult umbes 35 euro osalusega). Meie suudame oma vastutust kanda ja ilma viinalubadeta edasi elada, eriti kui meile head kodanikud appi tulevad ja meie juurest ikkagi toitu ostavad. Ma tahaks näha et teised omanikud sama vastutustundlikult suhtuksid ja oma moraalse vastutuse ka reaalselt kannaksid.

    Seni pole mul häbi kuulutada et ma Kristiine Prisma omanik olen. Mõne teise poe puhul ehk oleks.

Comments are currently closed.