San Jose > Tallinn

24feb07 1000-8: Marriott San Jose. Kott pakitud. Nüüd tuleb mõni bensujaam leida, auto tankida ja tagastada ning neli tundi United Airlines’i õhubussis loksuda. Chicagos 2,5 h pausi, siis 8,5 h Kopenhaagenisse ning sealt pärast pooltteist ootamis- ja pooltteist lennutundi Tallinnasse.

Tagasivaatena võib öelda, et jetlag ei ole minu jaoks küll ületamatu probleem, kuid esimestel päevadel kippus hommik enne kukke ja koitu saabuma, ent see-eest tahtis Une-Mati juba hilisel pärastlõunal kallale tulla. Ilmselt on edaspidi nutikas sättida pikemad lennud nii, et sihtkohta saabumise ja asjalikuks hakkamise vahele jääks päev või paar aklimatiseerumiseks. Ning järgmine kord lendan SJC asemel SFO-sse; see võimaldab kahe ümberistumise asemel üheainsaga hakkama saada.

24feb07 1314-8: Clarion San Jose Airport. USA imeb. Ja kohe nii kõvasti, et ma ei saa siit minema. Nimelt selgus lennujaamas, et United oli mu lennu tühistanud, kuna Chicagos on ilm kapitaalselt kerses. Praeguste plaanide kohaselt peaksin koju saama täpselt 24-tunnise hilinemisega, st üritan homme samal ajal uuesti.

0 Responses to “San Jose > Tallinn”


Comments are currently closed.