Aitäh, sõbrad!

Suur tänu kõigile, kes teo või sõnaga aitasid mu kolmekümneviiendat eluaastat ära saata:

Alice;

Peeter Karl, Kaili, Meelis, Kirke, Anneli, Riko-Tepo, Jane, Katarina, Jüri, Pirts, Meikar, Ax, Ramil, Ülle, Oll, Anneliis, Ken, Siim, Nele, Barbie, SVX, Elo, Valdi, Alari, Margit, Monica, Silja, Kristo, Raul, Fazz, Joff, Aatomik, Kiku, Tanel, Margit, Ragne Liigia;

Paul Olev, Linda, Raul, Ekstremist, Parasiil, Veela, Kadri, Liisu, Riina, Iris, Irmelin, Krista, Kristel, Ets, Enn, Kaili, Merje, Heldin, Kaisa, Dick, Bertrand, Leelia, Sten, Kadri-Ann, Mirje, Asko, Andrew, Lauri, Olivia, Bill, Antonio Sergio, Tõnis, Jeff, Shlomit, Rebecca, Enno, Marian, Taavi, Merli, Annika, Veiko, Vivika, Lühis, Kristjan, Signe, Anti, Margit, Jüri, Reymo, Helja, Helar, Heidi, Kronja, Priit, Heili, Sven, Virge, Irma, Oksana, Renno, Mart, JJ;

ja kõik, kes vaid mõttes minuga olid või kelle nimi kogemata kombel kirja jäi panemata.

0 Responses to “Aitäh, sõbrad!”


Comments are currently closed.