Tolerastia ja pedeväärtused

Paistab, et pededel on jälle kapis kitsaks jäänud.

Eesti omasooiharate mitteametlik pressiesindaja Lisette Kampus on taas meediafrondile saadetud — vaja ju kivistunud mõttemallidega vanameelsetele selgeks teha, et peded on tegelikult sama head ja vaat et paremadki veel, aga kuradi heterod muudkui ahistavad neid. Retoorika on täpselt sama, mis Rootsi feministidel, USA neegritel ja kogu maailma juutidel, kes ka kõik ülepäeva endast väljuvad, kuna neid vääriliselt ei hinnata.

Eriti tore on see, et pedede väitel on tegemist täiesti normaalsete inimestega, kuna homoseksuaalsus olevat geenides. Nojah, Maardu järvest on ka viie jalaga konnasid jm huvitavaid elukaid leitud. Tõepoolest, see eripära tuleneb kõnealuse konna geenidest, täpsemalt muteerunud geenidest. Et pedevärk oleks päritav, peaksid peded paljunemisvõimelised olema, aga nad võivad üksteist põrutada nii, et higipull otsa ees, aga tolku ei ole sellest ikkagi miskit.

Kurat, kui mul oleks oma restorani kokka vaja, võtaksin tööle inimese, kes hästi süüa teha oskab. Seejuures oleks mul kama kaks, kas kandidaat on neeger, pede, keskerakondlane või naine (tõsi, juudi puhul tuleb enne välja selgitada, kas ta ka mitte-kosher roogasid hästi valmistada oskab). Aga mu tolerants lõpeb niipea, kui peded, feministid, neegrid, juudid või mis tahes muud “organiseerunud vähemused” hakkavad nõudma endale mingeid eriõigusi (nt soo- või rassikvoodid vm jälkused).

0 Responses to “Tolerastia ja pedeväärtused”


Comments are currently closed.