George W. Bush

…käis meil (meie = kvaliteetseltskond mu kursuselt, töö juurest ja langevarjuklubist) külas. Meil oli temaga selline kokkulepe, et kui ajakirjanikud või eesti poliitikud peaksid näole andma, siis me ajame nad ära või taome kinni. Noh, et Jürka võiks veidi aja maha võtta ja rihma lõdvaks lasta. Seda ta tegigi, hängides T-särgi ja lühikeste pükste väel meie seltsis, libistades viina ja rääkides maailma asjadest.

Peamised tähelepanekud:

  • Jürka ei ole tegelikult selline kämbu, nagu pressifotograafid temast muljet on üritanud jätta. Tegelikult on ta umbes 1.85 pikk.
  • Jürka ei ole tegelikult selline rumalavõitu piiblimees, nagu tema avalikele kõnedele tuginedes võiks arvata. Süüdi on tema nõunikud, kes — nagu Arnoldigi omad — millegipärast ei taha, et avalikkus presidendist hästi arvaks.

Muide, Iraagi missiooni kohta arvas Jürka konkreetselt, et tegemist on algusest peale persseläinud plaaniga (a plan fucked up from the start).

Nii. Ja nüüd ostke mu unenäod ära 😉

0 Responses to “George W. Bush”


Comments are currently closed.