aru ma ei saa…

Ich kenne Schritte die sehr nützen
Und werde euch vor Fehltritt schützen
Und wer nicht tanzen will am Schluss
Weiß noch nicht dass er tanzen muss
— Amerika (Rammstein)

…miks maailma kõige vabama ja demokraatlikuma ja rahuarmastavama ja terrorivastasema riigi president peab end tema poolt külastatava maa pealinna elanike ja külaliste eest lausa jaburuseni minevate turvameetmete taha peitma (minut, epl);

…miks sellesama riigi (sõjaväe)kohtunik kuulutab luhtunuks kohtuprotsessi oma sõduri üle, kes on ise tunnistanud, et piinas ja mõnitas võõrriigi territooriumile asutatud vanglas seal võetud sõjavange;

…miks vabadusele, õiglusele ja õigusele rajatud riigi erakorraline ja täievoliline esindaja kinnitab seda kõike justkui nägemata, et tema riigil ja eelnimetatud kõige-vabamal-ja-demokraatlikumal-jne riigil on sarnased huvid ja ühesugused väärtushinnangud?

0 Responses to “aru ma ei saa…”


Comments are currently closed.