kotid, kool ja kompuuter

KOTID. nagu alice’i blogist lugeda võib, selgus tänase ultraheliuuringu käigus, et punnkõhu sees oleval elukal on kotid küljes. mis tähendab, et nimevaliku probleem langes ära. aga mingeid roosasid jõledusi poleks me niikuinii soetama hakanud. mis tuletab meelde, et üks paras hunnik mitteroosasid mittejõledusi tuleb eelseisvate nädalate jooksul siiski kokku tassida. kusjuures ootus on, aga ootusärevust ei ole — ma olen rohkem kui kindel, et kõik saab hästi minema ning et meil hakkab kolmekesi päris lõbus olema.

KOOL. suurem osa selle nädala õhtuist — ja osa öödest ning pisut päevadestki — on möödunud tiheda õppetöö tähe all. kuigi õigusteooria eriosa loetakse vaid kahe ainepunkti vääriliseks, pole tegemist just hõreda materjaliga. aga huvitav on ta, kuramus, küll. sest minu peakolus teevad selle õppetöö käigus endale pesa sääraste tuusade nagu aulis aarnio, lon l. fuller, raul narits jt mõtted. mis on midagi hoopis muud kui poliitikute ja marketingitöllide tühipaljas pläägutamine.

KOMPUUTER. juuksuritöökojaks (karvuti-salong) ja aianduskooperatiiviks (kartulisalong) hüütav arvutifirma ehitas mu uue serveri valmis, paigaldades sinna eelmises masinas tuleristsed saanud kaks 120-gigabaidist kõvaketast. tellimuses oli märge “kliendil on oma kettad. andmeid mitte puutuda!!!” ja näib, et tootmise poolel oli sellest nõudest kenasti kinni peetud. juhtmed taha, toide sisse ja ennäe imet! fedora core 3 läks käima ja küsis mu käest, mis ma tahan masinast eemaldatud või sinna lisatud võrgu-, heli- ja muude kaartidega peale hakata (mina vastasin järjest Enter, Enter, Enter) ning rohkem ei olnud mitte mingit konfimist ega jama. näidatagu mulle, kuidas windows samamoodi ühest masinast täiesti teistsuguse konfiga aparaati tõstetakse…

0 Responses to “kotid, kool ja kompuuter”


Comments are currently closed.