linnapearock ja maleturniir

laupäeva õhtu möödus rokilainel. kadri meelitas ja svx sõidutas pundi langevarjureid raplasse linnapearockile. meie saabudes oli lava üle võtmas crux, kes oma sõnumi kristlikust sisust hoolimata esitas päris meeldivat rocki. peaesinejaks kavandatud singer vinger jäi tulemata, kuna hardi volmeri õigeaegset naasmist egiptimaalt olevat takistanud täbar ilm alpides. neid asendas aga — väga uhkelt, kusjuures — led R, kelle trummar andrus lillepea suutis oma soologa isegi põnni tantsima panna.

tegijad jaksavad. lisaks varjurite sõidutamisele jõudis svx korraldada ka elaki meistrivõistlused males. turniir toimus pühapäeval, kellasid ei kasutatud. inimese vastu on ikka palju põnevam mängida kui vigu mittetegeva ja mitteandestava arvutiga. ja täitsa uskumatu, millist hasarti male võib tekitada! kolmes minu mängitud viiest partiist oli seis vahepeal täitsa nutune, aga kuidagimoodi õnnestus mul seekord meistritiitel koju tuua. mis muuhulgas tähendab seda, et kui keegi selle mult mõnel järgmisel turniiril ära võtab, saan ma talt küsida, mitmes kord see tal on elaki malemeistriks tulla :p

0 Responses to “linnapearock ja maleturniir”


Comments are currently closed.