sigatihe nädal (ja üks ääremärkus)

veidi vähem kui 24 tunni eest lõppenud nädal oli tõsiselt tihe. ametlikult ettenähtud 40 töötunnist tegelesin 28-l (st 70% ulatuses) oma kvartaliplaani kantud põhiülesannete täitmisega. mis ei ole üldsegi mitte paha tulemus, eriti arvestades seda, et paratamatult tuleb aeg-ajalt ette mitmesuguseid “üllatusi” ehk asju, mida sa pole osanud ette plaanida.

hea mitu õhtut (ja pea kogu nädalavahetus) möödusid “kergandbergi piiblit” lugedes. täna viskasin sanderi vastatud kordamisküsimustele pilgu peale ja tõdesin oma suureks rõõmuks, et pea kogu kirjutatu tuleb tuttav ette. eks näis, mida ma pärast hommeõhtust eksamit arvan.

nädala sisse mahtusid ka kaks sportlikku ettevõtmist — teisipäevane grossing ja neljapäevane veepall (wolli ja sport ühes lauses, see on midagi uut :p), taneli sünnipäev õlle ja kännu kukega (kuradi hää jook, tuleb oma baarikappi kah osta) ning kinokülastus (joel schumacher’i ooperifantoom, vääris vaatamist ja ennekõike kuulamist).

öelge mis tahate, aga mulle selline elu meeldib. tühi vegeteerimine on palju väsitavam.

ja nüüd lubatud ääremärkus. maailmas on kahte sorti excelikasutajaid: vormi- ja sisupõhised. esimeste jaoks on excel ruudulise paberi elektrooniline aseaine. teised teavad, et 0,175 ja 17,5% on täpselt üks ja seesama asi — vahe on vaid lahtri vormingus. ning esimesed saavad teiste koostatud tabeleist täpselt sama halvasti aru kui teised esimeste koostatuist.

p.s. ülaltoodud ääremärkus kehtib samamoodi ka openoffice.org calc’i ja muude piisavalt võimsate tabelarvutussüsteemide kasutajate kohta.

0 Responses to “sigatihe nädal (ja üks ääremärkus)”


Comments are currently closed.