jõõlasõidud sõidetud

(wolli roolis) reedeõhtune (raske) sööve saabus alice’i vanaema juures kesk-eestis, kus meid külastas ka punakuub. viimatinimetatu osutus päris lahke südamega selliks — andis mulle nänni, kuigi luuletuse asemel esitasin talle poliitiliselt ebakorrektse anekdoodi sellest, kuidas aafrika kohal lennanud jõuluvana keeldus nälgivaile somaalia lastele kinke andmast, sest kingitusi saavad ainult head lapsed, st selllised, kes hommikul ilusti putru sõid.

laupäeval laekusime pauli juurde, kus demokraatliku protsessi käigus jõuti otsusele, et tema koduvein ei vaja pähkleid, rosinaid ega kuumutamist, vaid mekib ülihästi ka külmalt. liitrite viisi, muide 🙂 öösel tegime koos alice’iga õue lumest erki noole, aga — võimalik, et seoses temperatuuri ootamatu tõusuga — oli too end hommikuks täis kusnud ja ära lagunenud.

igati lahedad jõõlad olid. pilte kah.

0 Responses to “jõõlasõidud sõidetud”


Comments are currently closed.