oli tore suvepäev

selle suve* viimane hüppepäev on seljataga. ilmataat, kes meile hooaja algusest saadik hoolega käru on keeranud, osutus täna üllatavalt armulikuks. hõredapoolne scattered, peamiselt rünkpilvedest koosnev taevamaastik, 4-5, puhanguti kuni 10 meetrit sekundis ilusti piki rada puhuv tuul, mõnus — ei külm, ei palav — temperatuur, just parasjagu rahvast lennuväljal, 7 tõusu ja 3 vahvat speedstar’i: 7- (õnnestus), 8- (ebaõnnestus) ja 9-way (8 saadi uhkelt kokku, üks varjur jäi liiga üles). ja päeva lõpuks lendas maanduvate varjurite kohalt kõrgelt üle mingi neljamootoriline reisilennuk, mis KKK-l ka purki püüda õnnestus. oli tore suvepäev!
________
* suvekuud on juuni, juuli ja august. asjaolul, et astronoomiline sügis algab hiljem, pole tähtsust. 1. septembril lähevad lapsed kooli ja sellega ongi sügis alanud. punkt.

0 Responses to “oli tore suvepäev”


Comments are currently closed.