Aasta tagasi panin (juba kaheksandat korda) kirja oma uusaastasoovid, et hiljem oleks hea vaadata, kuidas läinud on. Konkreetseid eesmärke ma ei seadnud; märkisin vaid ära, et olulised valdkonnad on isaks olemine, langevarjutamine, tööalased väljakutsed, sukeldumine ja eraelu (sh Kivimäe kinnisvaraprojekt).

  1. aasta märksõnad (lõdvalt kronoloogilises järjekorras): salsatamine; ACTA tsirkus sh kõned Vabaduse väljakul ja Riigikogus; uus tsikkel; uus langevari, uus kaamerakiiver, uus töökoht, sukeldumised Rummus, Islandil ja Dubais; Peeter Karli koolitee algus MHG-s ja minu oma jätkumine TÜ õigusteaduskonna doktoriõppes (eksternina); kaks Eesti rekordit langevarjuspordis (23-way Parasummeril ja 14-punktine FS4 Dubais).

Eestlasele kohaselt tuleks siinkohal muidugi ära märkida, et 24 tundi ööpäevas on Peeter Karli, Klaire, Lupuse, Proacti ja doktoriõpingute jaoks ilmselgelt liiga vähe ning et ilmataat kippus (eriti treeninglaagrite ajal) lätlane olema, kuid kokkuvõttes tuleb tunnistada, et 2012 oli päris hea aasta.

Ja mu tänavune uusaastasoov on elada nii, et 2013 tuleks vähemalt sama hea.