Ma olen pealt kümne aasta Eesti Langevarjuklubi uutele õpilastele “Valmis? Mine!” karjunud. Et värsket verd on päris kenasti peale tulnud, jõudsin talvel arusaamisele, et võin tänavu oma instruktoripaberid haidele sööta ning ametlikult “vanaks peeruks” hakata. Aga värske veri võttis kätte ja korraldas Cherry sooduskampaania, mille tagajärjel tuleb meil tänavu koolitada ligi kümme korda rohkem õpilasi kui mullu. Niisiis tuli minulgi pagunid tolmust puhtaks kloppida.

110501-exit-1

Külmast ja puhangulisest tuulest hoolimata ajasin täna koos viie teise instruktoriga, kel pädevus samuti värskendamist vajas, õpilasvarjud selga ning üheskoos ronisime Britasse, et üksteist kehtiva pädevusega instruktori valvsa pilgu all lennukist välja loopida. Esimesele viskajale oli lisaks ka üks “mänguõpilane” kaasa võetud ning edasi läks asi nagu kellavärk: sina teda, mina sind, tema mind.