Vennaraas tellis endale Road ID ja ega mina ei saanud ju temast ometi maha jääda. Paari nädalaga peaks mu uus käevõru kohale jõudma.

Wrist ID

Asja mõte on väga lihtne: Road ID võib päästa su elu (või vähemasti päästa su sugulased pikast ja piinavast teadmatusest), rääkides sinu eest siis, kui sa seda ise teha ei saa. Nii saavad näiteks minuni jõudnud kiirabitöötajad mu käe pealt edaspidi lugeda, et mu veregrupp on B Rh+, et mul ei ole teadaolevaid allergiaid, et mu leidmisest tasuks teavitada mu abikaasat või venda ning et kui mul endal oma organeid enam vaja ei lähe, võib need taaskasutusse suunata. Maksab see asi koos Eestisse saatmisega vähem kui üks sukeldumine või langevarjuhüpe.

Ah jaa, esimesed 20 sõpra, kes kuu aja jooksul endale ka mõne Road ID toote tellivad, saavad oma tellimusest $1 alla, sisestades kupongi numbri ThanksPeeterP474509 või alustades tellimist siitkaudu.