Masendav värdjas

Mu meelest haiseb siin riigireetmise järele. Masendav värdjas!

P.S. “web2.0” ei sattunud selle postituse siltide hulka kogemata. 😉

TÄIENDATUD 30apr07 12:25

 1. See, et ma Savisaart kaabakaks pean, ei tähenda, et ma teda lolliks peaksin.
 2. See, et ma Savisaart kaabakaks pean, ei tähenda, et ma Ansipit 100% õigeks meheks peaksin.
 3. Demokraatlikus ühiskonnas võib igaüks rääkida, mida sülg suhu toob, sh valitsust kiruda. Aga viimastel Riigikogu valimistel teise tulemuse saavutanud erakonna esimees peab oma sõnavabaduse teostamisel arvestama tavakodanikust veidi erineva vastutusega.

4 Responses to “Masendav värdjas”


 • Olen sinuga täiesti ühel nõul, vana on ennast täiega maha müünud.

 • on raibe ületanud jah igasugused piirid…wolli, võta blogipidajatega asi ette ja tehke promo, kodanikualgatuse korras on vaja minna ja nõuda selle affi Venemaale tagaskolimist

  8 level

 • minu meelest on siin tegu sõna reeturiga:
  «Ma ei kujuta ette, et keegi võiks minna Tõnismäele ja ööpimeduse varjus kraana konksu otsa riputada pronkssõduri ja sellega kuhugi ära sõita. See pole õigusriigile kohane lahendus.» A. Ansip 29.06.06

 • Mitte ainult masendav värdjas, vaid riigireetur.

  Meelde tuli üks teine blogijate linkimisaktsioon Keskerakonnaga seoses …

Comments are currently closed.