San Jose > Tallinn. Duubel 2.

25feb07 0957-8: Clarion San Jose Airport. Hotelli kohta võib öelda niipalju, et maksis kolm korda vähem kui Marriott, kus esialgu elasin, kuid see-eest oli siin hinna sees nii internet kui hommikusöök. United Airlines annab lootust, et USA täna enam nii kõvasti ei ime. Ega’s midagi, lähen uuele katsele.

25feb07 2127-6: SJC-ORD. Sedakorda ei rõõmustanud United mind vana Boeingu, vaid päris kabeda Airbus 319-ga. Ühtlasi õnnestus mul ka välja selgitada põhjus, miks SASi stjuuardessid nii koledad on. Nimelt olin just lennukisse sisenenud, kui mind tervitanud United Airlinesi mundris näitsik äkki hüüdis: “Pratar du svenska?”. Vastasin, et bara en liten ja läksin oma kohale. Hilisema vestluse käigus selgus, et tegemist pesuehtsa rootsi tõugu stjuuardessiga, kes juba üle 10 aasta Unitedi leiba teenib. SAS-ile aga on vaid koledad alles jäänud. Chicagosse jõudsime veerand tundi enne plaanitud aega, kuid ootasime kolmveerand tundi perroonil, sest meile määratud väravast ei olnud teine lennuk veel lahkunud.

26feb07 1430+1: ORD-CPH. SAS võib oma Business Sleeper istmete üle uhkustada palju tahab, aga Lufthansal on ikkagi mugavamad istmed. Magada siiski õnnestus.

26feb07 1930+2: CPH-TLL. Estonian Airi lennukisse istudes tekkis selline tunne, et lõpuks ometi olen kodus. Nüüd on juba õhtusöök ka söödud ja ehk õnnestub oma bioloogiline kell kah GMT+2 peale sättida.

0 Responses to “San Jose > Tallinn. Duubel 2.”


Comments are currently closed.