Muļķis igaunis*

Keeleseaduse muutmise seaduse eelnõu 902 SE II:

§ 181. Veebilehtede avalehe keel

Riigiasutuste, kohaliku omavalitsuse asutuste, notari, kohtutäituri ja vandetõlgi büroode, vähemusrahvuste kultuuriomavalitsuste asutuste ning muude asutuste, äriühingute, mittetulundusühingute ja sihtasutuste veebilehtede avalehed peavad olema eestikeelsed.

Õige! Väga hea! Eesti vabaks! Viigu need “ärimehed”, kes nii väga tahavad oma “kõrgtehnoloogilisi lahendusi” välisturgudel pakkuda, oma firmad mõnesse teise riiki! Meil on siin Eesti Vabariik, saage, kurat, aru, see on rahvusriik, raisk!

henrik@tehnokratt: Dear kultuurikomisjon, aika alkaa nyt!
Postimees: Eesti veebilehed peavad avanema eestikeelsetena
Peeter Marvet: kas teie juba olete hommikuse reguleerimise lõpetanud?

________
* loll eestlane (läti keeles)

0 Responses to “Muļķis igaunis*”


Comments are currently closed.