Lihtne elu ;)

0745 äratus, seejärel sõime Peeter Karliga hommikut, tegin ühe kiire tööasja ära ja mängisin veel poisiga.

1030 helistasin lapsehoidjale, et küsida, mis kellast ta olemas on (kuna mu auto oli alles teeninduses, plaanisin takso tellida). Selgus, et Tiina oli oma asjatoimetused linnas just tehtud saanud ning ta pakkus, et võtab põnni meie juurest peale. Super!

1050 tellisin takso, see oli 1105 kohal. Juht oli vahva eesti mees ja rääkis igasugu lugusid roolikeeramise kõrvale. Mulle sobis.

1130 sain oma Audi Hitehist kätte. Mulle see teenindus meeldib — mehed teevad kokkulepitud asjad kokkulepitud ajaks ära ning kui mingeid ülikalleid ootamatusi ei ilmne, ei tüüta nad mind vahepeal nõmedate telefonikõnedega stiilis “Kuule, kas me vahetame otsapuksid ka ära?” (või mingid muud vidinad, mille funktsioonidest mul õrna aimugi ei pruugi olla). Nüüd kõlbab ka talvel sõita, sest salong läheb jälle soojaks.

Kuna olin plaaninud alles kell 1300 kontorisse jõuda, otsustasin raamatupoest läbi hüpata ja ühe koolilõpu puhul saadud kinkekaardi Kergandbergi-Sillaotsa kriminaalmenetluse klotsi vastu vahetada. Helistasin Apollosse, et kas Kristiine poes seda raamatut on. Teatati, et kaks tükki on, ja küsiti, kas üks neist tuleks mulle kinni panna. Mõistlik. Jõudsin poodi, ütlesin oma nime ja mulle vajalik raamat võeti leti alt välja. Selline teenindus mulle meeldib.

1230 olin kontoris. Nagu arvata oli, tuli tööd uksest ja aknast (õigemini küll inboxist, wikist ja chattidest, aga see selleks). Kõige kiireloomulisemad asjad sain tunni ajaga ära lahendatud, aga see tähendas, et mu kallid kolleegid olid juba jõudnud lõunasöögi nahka panna. See pani mind pisut nördima; õnneks leidsin siiski köögist mingit kergemat näksimist.

Viskasin pilgu oma isiklikku inboxi ja — ohhoo! — sinna oli laekunud meil advokaadibüroost Sorainen Law Offices, kus seisis, et nende korraldatud bakalaureusetööde stipendiumikonkursi komisjon oli oma otsuse teinud ning et kui ma suvatsen neile teatada oma isikukoodi ja pangakonto numbri, laekub mulle peatselt 10 tuhat lisakrooni. Suurepärane — see katab tubli kolmandiku mu magistriõppe aastatasust!

Jätkasin töörindel ning jõudsin muuhulgas nii Mirje kui Kristoga analüüsi- ja plaanimisvestlused ära pidada.

1800 osutasin oma vennale logistilise pisiteenuse ning sõitsin Peeter Karlile järele. Kodus selgus, et Alice oli kärukuuri võtme oma taskusse unustanud, aga õnneks sain naabrite abiga põnni käru siiski kuurist kätte.

1845 poiss Tiina juurest peale ja suund Türile Alice’i vanemate juurde, kuhu Alice talle pühapäeval järele läheb. Türil sõin kerge eine.

2045 võtsin kursi Tartusse. Selverist kaks six-packi “üüriraha” ning venna juurde.

0130 olid maailmapoliitika strateegiad üldjoontes paika pandud. Äratuskell 0730 peale ja pilt kotti.

0 Responses to “Lihtne elu ;)”


Comments are currently closed.