Oli ilus suvepäev (2x)

Laupäeva hommik. Kaheksa mudilast sooritavad Eesti Langevarjuklubi ruumides eksami ja varuvarjuharjutuse. Järgneb sõit Kuusiku lennuväljale. Veidi ootamist, kamad selga ja lennukisse. Kaks mudilast jäävad järgmist tõusu ootama. Kuuest kuus teevad igati eeskujuliku väljahüppe. Pooled maanduvad lennuväljale, pooled muudele lagedatele platsidele. Järgmised kaks käivad ka üleval ära: ilusad väljahüpped, maandumine lennuväljale. Kõik on rahul. Instruktor samuti. Kodus murrab väsimus maha nii suure kui väikese mehe.

Pühapäev. Päike paistab, ilm on ilus. Et piloot peab varakult koju ära minema, otsustatakse hüppepäev lõpetada jahiga loomaaias ehk kalapüügiga Valingu forelliaugus. Kalad on end täis söönud ja keelduvad konksu otsa jäämast, kuid teenindav personal suudab meile siiski mingid grillitud elukad lauale laduda.

Life is beautiful!

0 Responses to “Oli ilus suvepäev (2x)”


Comments are currently closed.