Inimeste president

Lennart Meri ei olnud vaid Eesti Vabariigi president. Lennart polnud ka ainult Eesti rahva president. Lennart oli suur inimene ja inimeste president.

Kaarli kirikus käis laupäeval talle viimset austust avaldamas üle 15 tuhande inimese; riik.ee kaastunderaamatu pealt viie tuhande järelehüüde hulgas on sadade kaupa soomlaste tänu- ja austusavaldusi ning kümneid vene-, saksa-, prantsus- ja rootsikeelseid sissekandeid. Täispika otseülekande ärasaatmiselt tegi lisaks Eesti Televisioonile ka Soome YLE1. Soome Vabariigi president Tarja Halonen esitas oma matusekõne Lennarti emakeeles.

Leidugu igaühel meist jaksu ja tahtmist säilitada ja arendada iseenese tervet talupojamõistust, professionaalset ja sotsiaalset selgroogu ning ema- ja võõrkeeleoskust, et oleks, kelle hulgast kunagi valida Lennarti vääriline riigipea.

0 Responses to “Inimeste president”


Comments are currently closed.