vabadus ja dinosaurused

sun microsystems andis oma SPARC arhitektuuri vabaks (GPL). operatsioonisüsteem solaris sai vabaks juba varem. ning ma olen juba jupp aega ennustanud, et microsoft laseb vabaks nii oma office’i kui windows’i. see on vaid aja küsimus. tarkvara litsentside müük on samasugune 20. sajandi igand nagu kõneminutitasud.

aga eelmise teema jätkuks veel niipalju, et marveti ja härja vaidlus on olemuslikult sarnane taanlaste ja moslemite tüliga. kumbki pool kasutab küll samu sõnu, aga et üks neist on valgustusaja ja teine inkvisitsiooniajastu laps, sisustavad nad neid sõnu erinevalt ning on seetõttu võimetud vastaspoole seisukohti lõpuni mõistma.

meenutaks siinkohal, et dinosaurused ei olnud võimelised muutunud olukorraga kohanema — ja olgu settekivimite kihid neile kerged.

0 Responses to “vabadus ja dinosaurused”


Comments are currently closed.