rattuse katus

eesti vabariik maksustab rattuse klanni tubli lobitöö tulemusel digi-andmekandjad, sest neile saab autorikaitse objektidest väikese vaevaga koopiaid teha. järgmisena lähevad ilmselt maksu alla pliiatsid ja paber ning seejärel võiks hakata karmilt trahvima inimesi, kes avalikus kohas mõnd pophitti vilistada söandavad.

ma ostan andmekandjaid ennekõike selleks, et salvestada omaenese loomingut, ning reeglina rohkem kui ühes eksemplaris. ja maksan selle eest rattusele katust. ma kasutan eranditult vaba tarkvara, mille autorid minult raha ei nõua — ning kellele rattuse maffia seetõttu ka sentigi ei maksa. ja maksan ka selle eest rattusele katust.

muide, rattus tähendab ladina keeles rotti. tegemist on küll täiesti juhusliku kokkusattumusega, kuid minu teada pole need viljasalvedes maiustada [ja sinna sittuda] armastavad elukad ise just suuremad asjad põllumehed.

0 Responses to “rattuse katus”


Comments are currently closed.