müüa rahapuu seemneid

hulk ahnepäitsu olla lausa laenu võtnud ja kinnisvara müünud, et aga tallinki aktsiaid kokku krabada. aktsiahind pöörand aga tõusu asemel langusteele. hanschmidti-aini ja teiste mõistliku hinnaga osaluse ostnud meeste nägudel laiuvad aga endisest säravamad naeratused.

üks teine mees, heina-raivo, leidis, et lollidele võib internetis ka taevatähti müüa. mõõduka papi eest saad paberi, mis tõendab, et raits on oma arvutis peetavasse tähekataloogi sinu nime kirja pannud ja seda tähte enam kellelegi teisele ei müü. terve mõistus tõrgub uskumast, et nii lolle inimesi, kes tema kliendiks kipuvad, olemas võiks olla, aga teisest küljest… neid lambaid, kes oma telefonile iga nädal uue helina tellivad, on nagu putru, nii et ehk leidub oma loll raivolegi.

tagatipuks ärkab eesti televisiooni leheneeger pau-aivar, ja võtab uudisena üles mitu aastat vana hala, et oijobt kui kohutav, et kõigi id-kaardi omanike isikukoodid on sertifitseerimiskeskuse serverist igaühele kättesaadavad. kurat, isegi eesti ajakirjanikud võiks ükskord ometi ära õppida, et isikukood ei kuulu delikaatsete isikuandmete hulka ja sertkeskuse kallal vingumise asemel võiksid nad oma aega kulutada hoopis nende loll-ettevõtete liistuletõmbamisele, kes oma klientidel isikukoodi salasõnana kasutada lubavad. eriti piinlik on see, et postimehe papagoid selle loo mingit sisu lisamata copy-paste meetodil avaldavad ja kohe päris kurvaks teeb see, et meie austatud ja muidu mulle üsna aruka mehe mulje jätnud õiguskantsler asjast mitte eriti aru saades kah hoiatavalt näppu viibutama asub.

kunagi hiljem kirjutan ehk sellest, miks kõik senised suured revolutsioonid pikapeale aia taha on läinud, miks ameerika ühendriigid ja microsoft on kaduma määratud, miks euroopa liit peab türgi ja balkani musulmanid vastu võtma ning mida sel kõigel on ühist tähtede kujunemise ja arenguga.

0 Responses to “müüa rahapuu seemneid”


Comments are currently closed.