tavalised inimesed

lendasin eile tööasjus tallinnast londonisse. minu pinginaabriks sattus üks tartu sell, kes töötab praegu eesti vabariigi peaministrina.

muidu polnuks selles midagi erilist, aga keegi — ma ei tea täpselt, kas islamiterroristid, illuminaadid või ilmataat — oli strateegiliselt valitud punkti lennuki trajektooril sokutanud ühe pisikese turbulentsi, mille läbimise käigus loksutas pardateenindaja mineraalvett andruse käisele. ma juba lootsin, et kohe läheb action lahti ja ärireisijaiks maskeerunud turvamehed tormavad ministrit võimaliku ründe eest kaitsma, aga ei miskit. andrus kuivatas varruka talle toodud rätikuga ära ning lend jätkus ilma rahvusvahelise või isegi rahvusliku skandaali tekkimiseta.

igav.

0 Responses to “tavalised inimesed”


Comments are currently closed.