käige ahju!

kaka haiseb. kuivatatud kaamelipaska on see-eest aastasadu, kui mitte -tuhandeid küttematerjalina kasutatud. nii et, sõbrad, käige ahju! aga kummikud võtke, palun, esmalt jalast ära. nii säästate eestile hinnalist saastekvooti ning olete üldse popid ja loodussõbralikud.

muide, K võib lisaks kohukesele, keskerakonnale ja kakale tähendada ka kaabakat, käpardit, kurjategijat, kõvernina, kapitalisti, kommunisti ja kuratteabmida. nii et juriidiliselt peaks kõik korrektne olema.

aga kui kedagi huvitab, mis värk tegelikult on, siis lugegu, mida arvavad aatomik, holger, merlis, jälle merlis, parasiil, peeter ja silver (tähestikulises järjekorras, pseudonüümid kursiivis). bänneri joonistas holger.

pärast esialgse postituse kirjutamist ja minutis mainimist avastatud täiendavad arvamised (avastamise järjekorras): kakk, tohl, mart, sepp, priit, priit jälle, olev, 2ran2pi, tõnis, jaanus, merlis (veel), vx… (seisuga 17:34)

0 Responses to “käige ahju!”


Comments are currently closed.