ajud puhtaks!

kui tunned, et sinu (või su kolleegi, sõbra, tuttava) aju on juhtimis-, marketingi- ja muud pläusti nii täis, et uued ja teistmoodi ideed sinna enam sisse mahtuda ei taha, tuleb see puhtaks loputada. ja siin võib abi olla sellisest asjast nagu ajuloputus 2005, mida korraldavad riina “hiiumaa internetiseerija” einberg ja linnar “eesti ametlik e-mees” viik. et ma tegijaid natuke rohkem kui natuke tunnen, julgen soovitada.

kusjuures tegelased on võtnud kasutusele ühe laheda idee, mida kasutab mittepaha plaadifirma magnatune ja mida omal ajal kasutas award-winning veebidisainer wolli (jah, olid ajad, olid majad) — hinna määrab klient ise sõltuvalt sellest, kui rahule ta asjaga jääb. kui osaled ja leiad, et asi oli jama, ei maksa sa midagi. kui osalesid ja arvad, et asi oli erikuradisigavinge, maksad 1420 krooni. ja vahepeal on veel mitu varianti.

lisainf riinalt meilitsi või telefonil 5130036, regamine siitkaudu. kohti veel on.

0 Responses to “ajud puhtaks!”


Comments are currently closed.