EELINFO: wolli lahkub MicroLinkist

23. augustil täituks minu kolmas tööaasta MicroLinkis. Vastavalt üleeile sõlmitud kokkuleppele aga lõpeb minu tööleping 1. augustil.

Ilmselt küsib nii mõnigi teist, miks nii.

Peamine põhjus on lihtne: töö, mida ma siia tegema tulin, on tehtud ning me mõlemad — nii MicroLink kui mina ise — oleme selle aja jooksul kõvasti muutunud. Tänane MicroLink vajab veidi teistsuguseid asju kui need, mida mina teha tahan. Ma olen siiralt veendunud, et inimese tegevus on kõige tulemuslikum siis, kui ta silmad tööd tehes säravad. Vastuvett ujumise asemel on mõistlik korraks aeg maha võtta, mõtteid korrastada ja siis uue hooga edasi liikuda.

Ennetamaks võimalikke küsimusi kinnitan, et minu lahkumine ei ole kuidagi seotud MicroLinki müügiga Elionile. Pigem vastupidi — liitumisega kaasnevad muudatused võivad luua tingimused, mis mind siia tagasi toovad. Aga eks elu näitab. Kindlasti ei lahku ma MicroLinkist ust enda järel pauguga kinni lüües.

Järgneva kahe kuu jooksul teen oma tööd edasi, saan isaks ning veedan ühe fantastilise nädala Parasummeril. Augustis puhkan pisut ja püüan oma bakalaureusetöö enam-vähem valmis saada. Ning septembrist loodan juba uue hooga uute asjadega tegeleda.

Seni olen ettepanekutele avatud. Telefoninumbrit te teate.

0 Responses to “EELINFO: wolli lahkub MicroLinkist”


Comments are currently closed.