p-ssekukkund PR-projekt

nn “euroopa liidu põhiseadus” on nüüd läbi kukkunud nii prantsusmaal kui hollandis. ilmselt kukub mõnes riigis veel. miks? ja miks selle ümber üldse nii palju kisa tehakse?

julgen arvata, et vähemalt osa süüst võib panna PR-tolvanitele, kes olemasolevate lepingute konsolideerimis- ja ümberkodifitseerimisprojektile kõlavamat pealkirja otsides sõna “konstitutsioon” otsa komistasid. lambad aga ei mõelnud sellele, et euroopa liit koosneb rahvusriikidest ning et paljude eurooplaste teadvusesse on sügavalt juurdunud teadmine, et nende kodumaa põhiseadus on üks, ainus ja püha ning et neil ei pea olema teisi põhiseadusi selle kõrval.

muide, statoilis pidi stardikomplekt PR-spetsialistidele täna eriti soodne olema.

0 Responses to “p-ssekukkund PR-projekt”


Comments are currently closed.