rind koma hundi koma julge

…pidavat olema kas rasvane või haavleid täis. nädalapikkune tihe õppe- ja kordamistöö on vilja kandnud ning õigusteooria eriosa eksam selleks korraks selja taga. kuna küsimusi vaadates jäi mulje, et igasse punkti vähemalt mõned sisulised mõtted kirja saan pandud, loobusin võimalusest kasutada hoole ja armastusega välja töötatud abimaterjale ning kirjutasin peast. vähem kui nädala pärast peaks selguma, kuidas austatud õppejõud mu pingutusi hindavad.

aga täna õhtul avastasin, et olen oma tunniplaanide käsitlemisel lohakas olnud ning paar asja arvesse võtmata jätnud. homme jääb minu hüppepäev — ilmast sõltumata — ära. sest õppetöö ei hüüa tulles.

UPDATE @ 10.05: seekord on hundi rind rasvane — hindeks tuli B ehk “väga hea”.

0 Responses to “rind koma hundi koma julge”


Comments are currently closed.