lõpu algus, versioon 2

vana serveri kõvakettaga koos läks ajaloo prügikasti ka minu bakalaureusetöö hakatis. madaltehnoloogilisi (st paberkandjal) varukoopiaid, käsikirjalisi märkmeid ning oma fenomenaalset mälu kasutades õnnestus mul eilse päeva jooksul suurem osa tehtust taastada ning tekkis lootus, et nüüd saab asjaga jälle edasi liikuma hakata.

aga murphy seadus ütleb teadupärast, et kui midagi saab untsu minna, siis ta seda ka teeb. ja sellest tuleneb üheselt, et kui miski saab uuesti untsu minna, siis ta seda ka teeb. ning eile õhtul — pärast taastamistöö lõppu ning enne kõrgtehnoloogilise varukoopia tegemist — otsustaski mu serveri uus kõvaketas järele vaadata, kuhu eelmine läks.

isiklik.info on kuni uue kõvaketta saabumiseni levist väljas.

0 Responses to “lõpu algus, versioon 2”


Comments are currently closed.