jest kontakt! bõl kontakt…

poolteist päeva kontakti on seljataga. ja ma pean tunnistama, et ei saa aru, kellele seda üritust õigupoolest tehakse. enamus osalejaist on ettekandjad ise ja nende kolleegid, samas ei müü korraldajad seda kui eesti IT-firmade koostööfoorumit.

ja veel üks tähelepanek: publiku kontsentratsioon auditooriumis on võrdeline ettekande üldkasulikkusega. loogiline ka — miks peaksin ma IT-tarbijana maksma 1200 krooni pileti eest (pluss lõunasöögid ja kohv), kui ma võin tootetutvustusi lugeda internetist ning müügijuttu kuulata pakkuja poolt kinnimakstud lõunalauas?

UPDATE @ 16:33 — kepp ja porgand

kepi saavad korraldajad — ITL ja eesti konverentsikeskus — selle eest, et messi kodulehel puudus isikliku kava koostamise võimalus.

porgandi saab toimumispaik — reval hotell olümpia — selle eest, et sealne wifi võrk ei nõua kasutajalt väljuva e-posti serveri käsitsi ümberseadistamist.

0 Responses to “jest kontakt! bõl kontakt…”


Comments are currently closed.