lennujuhid tunnevad huvi langevarjuklubi omandamise vastu

tundmatuks jääda sooviva läti majandusajakirjaniku andmetel on eesti õhuruumi kasutamist korraldav lennuliiklusteeninduse as huvitatud enamusosaluse omandamisest eesti langevarjuklubis, ühenduste esindajad aga jäävad ülevõtmisplaani kommenteerides napisõnaliseks. “olge nüüd ikka,” vahendas lennuliiklusteeninduse as-i pressiesindaja ettevõtte juhi sõnu. “eesti langevarjuklubi on ju mittetulundusühing ning selle ümberkujundamine äriühinguks eesti õigusruumis võimatu.” eesti langevarjuklubi (elak) juhi sõnutsi on lennujuhtide huvi arusaadav: langevarjuril on ju õhuruumis toimuvast oluliselt parem ülevaade kui maapealsel vaatlejal. samas eitasid mõlemad pooled kategooriliselt läbirääkimiste toimumist. “see on järjekordne meediamull,” kinnitas elaki president w-blogile antud eksklusiivintervjuus.

nali naljaks, aga kui te tahate tegelikult teada, mida elak endast kujutab, tulge sel nädalavahetusel saku suurhalli spordi- ja tervisemessile tervex. messikülastajate vahel läheb loosi tasuta langevarjukursus!

0 Responses to “lennujuhid tunnevad huvi langevarjuklubi omandamise vastu”


Comments are currently closed.