augustis sloveeniasse?

peedu rääkis välja, et bovec’is (väike sloveenia mägiküla) saab augusti alguses aset leidma boogie, kuhu tasuvat minna juba vabalangemises ja varju all avanevate vaadete pärast. minul läks veri paugust keema. küsisin alice’ilt, kas ta 2-kuuse põnniga reisile tuleks, ja panin jaatava vastuse saamise järel kokku esialgse projekti.

ideaalplaan oleks järgmine: laevaga tallinnast rostocki, sealt üle praha ja viini bovecisse, umbes nädal koha peal ja siis üle veneetsia ja müncheni rostocki ning laevaga tallinnasse tagasi. kusjuures purulollakad läheksid tsiklite ja ülejäänud seltskond autodega ning vahepealseis sihtkohtades tehtaks tüüpi ööpäevaseid peatusi, nautimaks kohalikke vaatamis- ja maitsmisväärsusi.

0 Responses to “augustis sloveeniasse?”


Comments are currently closed.