kure kruus ja kanaroog

kure kruus küprose muljetamise käigus otsustas alice endale pisut kohvi valada. axi tehtud sinine elaki logodega kruus aga otsustas seepeale pooleks minna. värske kohv raisus ja rasedal naisel närvivapustus…

kättemaksuks otsustasin kure pannile lüüa, aga mida sa lööd, kui kureliha kuskil ei müüda. tuli kanaga leppida.

kanaroog panin kolm peotäit riisi potti keema, lõikasin pool kilo broilerifileed ribadeks, ajasin õli pannil kuumaks ja viskasin kanaribad sinna sisse. tegin kolm suurt küüslauguküünt (rohkem lihtsalt ei olnud) õhukesteks viiludeks ning saatsin koos silma järgi mõõdetud soola, karri, cayenne’i pipra ja sidrunipipraga kanadele seltsiks. keerasin ühelt poolt juba mõnusaks küpsenud kanaribadel teise külje, koorisin ja viilutasin ühe suure apelsini ning kupatasin sinnasamasse. kurnasin riisi ära, lisasin 300-grammise purgitäie salvesti hiina kastet (selle kanakoguse kohta kulunuks tegelikult kaks või isegi kolm purgitäit ära), segasin läbi ja võiski sööma hakata.

0 Responses to “kure kruus ja kanaroog”


Comments are currently closed.