parasoft ja kiilakad lambad

eesti vanarahvas teadis rääkida, et lamba määgimistugevus ei korreleeru tema villatootlikkusega. eesti langevarjuklubi vanad olijad teavad rääkida, et parasofti ehk e-manifestisüsteemi loojatega on sama lugu.

lugu lihtne: see mees, naine või tiim, kes tuleb välja lahendusega, mis meie arvepidajate poolt sobivaks tunnistatakse, saab klubilt 50 tasuta hüpet. seni on loodud pakkumisi, projekte, töörühmi, meililiste ja isegi paar mittetöötavat või kehvasti töötavat prototüüpi. mitme laskmata karu nahad on hoolikalt mõttelisteks osadeks jaotatud.

manifest toimib aga endiselt paberi ja pliiatsiga. kusjuures kõik vajalik saab kirja pandud ja lennuk käib ilusa ilmaga nädalavahetustel üles-alla.

0 Responses to “parasoft ja kiilakad lambad”


Comments are currently closed.