ootamatud külalised

sünnipäevalaps hommikul tööle sõites märkas raul, et lipud on väljas. “minu pärast? oi, kui armas!” mõtles ta ja pühkis silmanurgast heldimuspisara. ning alles siis meenus talle, et 2. veebruar on lisaks tema sünnipäevale ka tartu rahu aastapäev.

mõni tund hiljem laulis uus Suur Ülemus talle norrakeelset sünnipäevalaulu. raul aga mõtles juba eesseisvale õhtule punase veini, küünlavalguse, tordi ja kena neiuga. tal polnud aimugi, et mõned tema sõbrad on ta selja taga salakesi hoopis teistsugused plaanid teinud.

kell 20:04:34 helises rauli telefon. langevarjuklubi president teatas, et tal on üks jutt, mis pole telefonijutt, ja palus ukse lahti teha. uksest sisenesid alice (kräsupea koogiga) ja wolli (pooleliitrise lauaviinaga). mis seal’s ikka, istusime maha, võtsime lusikad ühte ja klaasid teise kätte ning siis helises telefon taas. ja taas. ja taas.

gevalia kohvi ootamatutele külalistele ei pakutud. natuke pilte aga tehti.

0 Responses to “ootamatud külalised”


Comments are currently closed.