tehnikasajand ja klienditeenindus

nädalapäevad tagasi ostsin photopointist endale digikaamera tüüpi pentax s 30. esimesed pildid tehtud ja albumissegi riputatud, ise olen rahul. järgmisi pilte arvutisse imeda aga enam ei õnnestunud — USB liides oli atsihh teinud.

paar tegelast, kellele sellest rääkisin, arvasid, et nüüd olen omadega kerses, sest eesti foto- ja tehnikapoed saadavad mu kindlasti pikalt.

jalutasin photopointi ja rääkisin oma mure neile ära. vend viskas kaamera oma arvuti külge, ei toiminud. soovitas mul aparaadi sinna jätta ja ütles, et nädalaga saab korda. mul tuli pisaras silmanurka ja küsimus keelele, et kuidas ma siis jõulu- ja uueaastamuljed purki saan. tegelane käis tagaruumis asja uurimas ning tehnik teatas, et tal kõik jupid (loe: uus emaplaat) olemas ning et homme kella kolmest võin oma kaamerale järele minna.

place your bets, gentlemen! 😉

0 Responses to “tehnikasajand ja klienditeenindus”


Comments are currently closed.