IT-äri olemus

“mõned inimesed armastavad mägedes ronida. mulle meeldib lennukeid ehitada… õhus.”

nii algab rahvusvahelise haardega IT-firma EDS 60-sekundiline reklaamklipp, mille peategelased keevitavad reisilennuki külge kerepaneele ja pumpavad ratastesse suruõhku ning räägivad vahele sellest, kuidas nad oma tööd armastavad. lennuk on seejuures reisijaid täis. lõpuks ehitusmeeskond lahkub. langevarjudega.

ma ei tea, kas siin on tegemist peene eneseirooniaga või asjaoluga, et EDS-i marketingiosakonnas töötavad ajudeta lambad. aga tõsi ta on, et poolvalmina (loe: mittevalmina) tootmisse antud IT-süsteemide kasutajad tunnevad end tõepoolest nagu reisijad 10 km kõrgusel lendavas lahtise katusega lennukis: kuradi külm on ja hingata pole midagi. ning langevarjud on ainult tarnija tiimil.

0 Responses to “IT-äri olemus”


Comments are currently closed.