…aga kui kaks ja kaks on äkki kaheksa?

viimastel päevadel on blogosfääris üht-teist huvitavat silma jäänud.

siim teller plõksis uuest google desktopist, mis võimaldab sul kiiresti leida asju oma arvutist. sealt sattusin jason kottke kirjutisele “google operatsioonisüsteemist” ja sealt omakorda rich skrenta artiklile google’i võimu sala-allikast.

veidi varem kirjutas steve jürvetson tehnoloogia arengu pideva kiirenemise paratamatust tulemusest — singulaarsusest, mis saabub hetkel, kus arengu kiirus ületab meie tajumisvõime. sealtkaudu jõudsin lehele singularitywatch.com.

kui kaugel on aeg, mil me kõik kopeerime oma teadvused google’isse ja loome nõnda uue superintelligentse mittebioloogilise eluvormi?

0 Responses to “…aga kui kaks ja kaks on äkki kaheksa?”


Comments are currently closed.