eestimaa, su mehemeel…

nädala avalöök nagu ikka: kohv küdema, firefox lahti, hommikused lehed ekraanile.

politsei lammutas uue linnuvabriku grupeeringu… väga hea, seekord saadi jaole enne, kui pätistunud poistekamp tõsiseltvõetavaks kaabakatejõuguks kujuneda jõudis. kes ütles, et eesti politsei midagi ei tee?

hobilendurid tahavad väikelennuvälja rajada… “teises eestis” — riidajal ja rakveres — on sellega juba hakkama saadud, nüüd on kord tallinna ümbruse käes. aeglaste pisilennukite boeingute jalust ära kolimine mõjuks kindlasti positiivselt lennuohutusele; kindlasti eesti suurimaks kujuneva väikelennuvälja ümber kogunevad teenindusettevõtted aga looksid lennuväljakülasse kümneid uusi töökohti. jõudu, mehed!

antarktika ekspeditsioon vajab 8,7 miljonit krooni… vabariigi valitsus ei pidanud eesti teadlaste korraldatavat uurimisreisi rahastamisvääriliseks. idee teadlastele: kaasake projekti telemeedia; õige nurga alt üles võetuna võiks lõunamandril aset leidev reality show leida märksa rohkem vaatajaid kui robinsonide või d?unglistaaride lavastatud seiklused.

anonüümsed netikommentaatorid muidugi vinguvad, et politsei tegeleb ainult poisikeste, mitte päris pättidega; et hobilennuväli — ja hobilennundus üldse — on mõttetu priiskamine; et teadlased peaksid polaaruuringute asemel tegelema aidsi ja narkomaania vastu võitlemisega ning riik “säästetud” raha eest paar uut lasteaeda ehitama.

aga minu arust on need ikkagi positiivsed uudised. sest nad näitavad, et meite mehemeel pole mitte surnud veel.

0 Responses to “eestimaa, su mehemeel…”


Comments are currently closed.