lojaalne klient? tänan, ei!

eile leidsin oma postkastist värvilise reklaamivoldiku, mis kutsus mind tellima starmani internetiühendust. uutele klientidele pakutakse teenust kahe kuu jooksul tasuta; lisaks läheb loosi digifotokas või paar. staa?ika kliendina aga tuleb mul täie rauaga edasi maksta.

starman pole mõistagi ainus omasugune. “tooge oma vana — mistahes marki — auto meile, saate uue toyota/volvo/mazda x% odavamalt,” hüüavad automüüjad. “müncheni linn loobus windowsist ja võttis kasutusele linuxi,” juubeldab IT-press.

firmadest, kes oma kliente hoiavad, ei ole millegipärast viimasel ajal pea midagi kuulda. kas neid polegi enam — või on asi selles, et marketingi asemel investeerivad need firmad oma toodete ja teenuste kvaliteeti?

0 Responses to “lojaalne klient? tänan, ei!”


Comments are currently closed.