trust no one, mister mulder

ametliku versiooni järgi põhjustas wtc tornide ja pentagoni ühe seina kokkuvarisemise ärandatud reisilennukite sisselendamine neisse. asja organisaatoriks olevat olnud osama bin laden. jüri lina mõttekaaslased ilmselt kahtlustavad asja organiseerimises vabamüürlasi. kindlasti leidub ka neid, kes arvavad, et asja taga oli mossad või fsb. ja mõistagi on olemas ka teooriad, mille kohaselt tegemist oli hoopis ühendriikide valitsuse salaprojektiga, mille eesmärgiks leida rahvusvaheliselt aktsepteeritav õigustus iraagi ründamisele.

mina ei tea, millised teooriad on õiged ja millised mitte. ent sedalaadi sündmuste puhul tasub alati (kasvõi iseendalt) küsida “kellele oli kasulik, et nii juhtus?”. keda see teema huvitab, leiab mõtlemapanevat lugemismaterjali lehelt 9-11 research.

0 Responses to “trust no one, mister mulder”


Comments are currently closed.