TTÜ, mingi seminar või konverents. pidin minema Nõmme kultasse või Glehni lossi milongale, kuid jalas olid millegipärast vaid lühikesed püksid. seepärast tuli kodust läbi käia. nr 7 trolliga pidin põhimõtteliselt treppi saama. trollipeatuses oli räige trügimine, lõpuks osa inimestest jäigi maha, kuigi kohti oli.

elektriposti najale oli keegi toetanud sõjapüssi. tahtsin selle hoiule võtta, aga mingi pesapallimütsi, suurte päikeseprillide, laia miniseeliku ja ülepõlvesukkadega animetüdruk katkestas nätsu närimise ja ütles, et see on tema oma.

järgmise trolliga sain koju. trollis kohtasin Gretet, kes rääkis midagi väga tarka ja väga naljakat. kodulähedases peatuses tulin maha ja nägin, et Cleveron oli paigaldanud väikeste postide otsa hulga postkaste, mille kaudu oli inimestel võimalik üksteisele asju saata. mingid tegelased olid hakanud neid pakiautomaate kasutama selleks, et levitada dvd-sid ja mälupulki, kuhu oli salvestatud mitte vikipeedia, vaid mingi muu teadmistekogu, et inimestele jääks midagigi alles, kui internet maha läheb. koodi, millega uks lahti teha, jagati sms-dega ja kleebiti aeg-ajalt nendesamade postkastipostide külge.

võtsin endale peotäie plaate, et osa neist teistesse kastidesse viia ning et ühest lisakoopiaid juurde teha. aga leidsin, et kuna ma ei tea, kui ohutud need plaadid on, pean nende lugemiseks ja paljundamiseks esmalt mingi pulgalt booditava Linuxi tekitama.

ärkasin.