Müüa hea matkatsikkel

Kuna Eestis kehtiv liikluseeskiri ei luba mul poissi tsikliga kodu ja lasteaia vahet sõidutada, ei ole mõtet unistada sellest, et võiksin auto seisma jätta ja sügiseni oma igapäevaseid sõite kahel rattal teha. Ja kuigi mul on oma Hondast valus loobuda, on veel valusam pealt vaadata, kuidas ta niisama tühjalt seisab ja roostetab.

deauville Seega otsib 1999. aasta Honda NT 650 V Deauville uut omanikku. Odomeeter näitab pealt 30 tuhande kilomeetrist läbisõitu, all on ca 1000 km sõidetud kummid ja peal tutikas aku. Lisaks tagakohvrile ja suurtele küljekohvritele saad kaasa ka väiksemad küljekohvrid; suur tuuleklaas on küljes ning väike toonitud klaas tuleb kaasa. Soovi korral kauba peale 58 cm ümbermõõduga pähe sobiv kinnine Grex kiiver. Ülevaatus ja kindlustus on hetkel hapuks läinud, aga nende uuendamine on puhtalt vormistamise küsimus. Kui sa tingida ei viitsi, võid mulle 65 tuhat krooni maksta ja pikema jututa minema sõita.

Huvi korral kirjuta peeterpaul(at)motskula.net või hõika skype:ppmotskula või helista +372 5122551.

0 Responses to “Müüa hea matkatsikkel”


Comments are currently closed.