EUPL v.1.0

Euroopa Liidu Avalik Litsents (European Union Public Licence, EUPL) v.1.0

9. jaanuaril 2007 kiitis Komisjon heaks EUPL kui litsentsi, mille alusel hakatakse levitama IDABC programmi raames loodud tarkvara. See lehekülg sisaldab litsentsi ametlikke versioone inglise, prantsuse ja saksa keeles ning preambulit, mis selgitab selle vaba tarkvara litsentsi eesmärki. Lisatud on EUPL versioonis 1.0 ette nähtud ühilduvusmehhanismide uuring.

EUPL v.1.0 tehakse peatselt kättesaadavaks kõigis EL institutsioonide ametlikes keeltes.

1 Response to “EUPL v.1.0”


  • Tegemist tundub olema võrdlemisi hästi üles ehitatud tugeva copyleft’iga litsentsiga, millele on kavala trikiga sisse ehitatud “downstream” ühilduvus GPLv2-ga. Kui jõuan litsentsi põhjalikumalt analüüsida, kirjutan sellest kunagi pikemalt.

Comments are currently closed.